Läger

Copyright © Smålands Friidrottsförbund

Läger 2018, i flera fall kombinerat med utbildningar

 

 

Löpträningsläger (Ännu ej planerat) för ungdomar 13-19 år

 

27-28 okt i Växjö. GM-läger 13-14 år för Småland och Blekinge, födda 2005-2006.

Ansvarig ungdomskommitten/styrelsen

 

30 nov-2 dec i Växjö. FIG+UC-läger 15-19 år, födda 99-04

Ansvarig Ingela Nilsson Växjö.

 

 

 

 

Lördagsträningar (Planeras)

Vintern 2017/2018 kl. 13-16 i Telekonsult Arena, Växjö

UC Småland hyr Telekonsult Arena i Växjö på lördagar mellan kl. 13-16 under varje vinterhalvår för att i sin tur erbjuda klubbarna att träna inomhus med bra förutsättningar, alla har ju inte fullgoda möjligheter på hemmaplan. Avgiften för klubbarna är 2500kr för hela inomhussäsongen eller 400kr/gång. Vi har även tillgång till Tipshallens sprintbanor samt fyra banor med häckmarkeringar utanför rundbanan vid läktarna. Första tillfället är ?? oktober och sista för säsongen ?? april. Håll koll på IFK Växjös hemsida när det är tävlingar och därmed intet träning.

 

Hör av er till markus.andersson@smfif.se vid intresse. Han skickar faktura på avgiften och meddelar IFK Växjös Jan Sandberg som skickar er en nyckel/blipp med posten om ni inte fått en tidigare, isåfall fungerar den även denna säsong.

 

När är arenan ledig?

För senaste info, se IFK Växjös hemsida i högerkanten under Telekonsult Arena.

 

Träningsträffar med tränarhjälp

I samarbete med IFK Växjö erbjuder vi kostnadsfri tränarhjälp med duktiga instruktörer vid vissa planerade tillfällen. Innehållet främst anpassat för åldrarna 14-17år. Klubbarnas egna tränare är välkomna och kan säkert vara behjälpliga. Hallen i övrigt kommer inte ockuperas utan möjlighet till egen klubbträning finns som vanliga lördagar. Träffarna finansieras med projektmedel.

Föranmälan senast tre dagar innan till friidrottsprojekt@gmail.com

 

 

 

 

 

 

Bilder från GM-lägret 2015

Deltagare från FIG-lägret 2014